Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yemek Tarifleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Zeytinyağlı Barbunya Tarifi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yemek Tarifleri
Konu Başlığı Zeytinyağlı Barbunya Tarifi
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
17,155
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Barbunya yemeği vitamin bolca vitamini içersin de bulunduran lezzetli bir yemektir. Barbunya yemeği yaparken zeytinyağlı yapın zeytinyağı daha da lezzet katmakta sağlık açısında vitaminin kurumaktadır. Zeytinyağlı barbunyanın yapılışı İlk önce soğanları küçük küçük keselim ve 2 yemek kaşığı zeytin yağın da pembeleşinceye kadar kavuralım. Ardın da ise bir yemek kaşığı domates salçasını ekleyelim, yarım yemek kaşığı biber salçasını ekleyelim ve karıştıralım. Havuçları da küp küp kestikten sonra soğanlarla ile birlikte suyunu bırakıncaya kadar ortalama 5 dakika kadar pişirelim. Ardın da 500 gr olan taze barbunyalarımızı düdüklü tencereye alalım ve üzeri su geçecek kadar su ilave delim tuzunu, karabiberini de bekledikten sonra hazırladığımız havuç soğan sosunu barbunyaların üzerine ilave edelim ilave edikten sonra dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta su oranıdır. Su barbunyaların üzerinde iki parmak kadar geçsin düdüklü tencere de olduğu için dibinin yanmaması için. Su oranını da kontrol ettikten sonra düdüklü tenceremizi kapağını iyice kapadıktan sonra orta ateşte 20 dakika kadar zeytinyağlı barbunya yemeğimiz pişirmeye bırakıyoruz 20 dakika sonra ocaktan indirip 5 dakika kadar bekleyin ardında zeytinyağlı barbunya yemeğinizi kontrol edin piştimi diye ellerinize sağlık afiyet olsun. Zeytinyağlı Barbunya Tarifi ve Malzemeleri ; 500 gr taze barbunya 1 adet soğan 2 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım yemek kaşığı biber salçası Tuz, karabiber, üzerini geçecek kadar sıcak su İki yemek kaşığı zeytinyağı

Okumaya devam et...
 

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt