Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Galatasaray'ın Osimhen planı ortaya çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'ın Osimhen planı ortaya çıktı
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
17,289
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Galatasaray'ın Osimhen planı ortaya çıktı

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve dünyaca ünlü kulüplerin transfer listesinde olan Osimhen için transfer planı ortaya çıktı. Galatasaray yönetimi Nijeryalı yıldızı kalmaya ikna etmek adına hazırladığı planı devreye sokacak.

-mZEsjIX6UKgZAeEuiJRWg.jpg

Sivasspor karşısında 2 gol kaydeden Victor Osimhen tüm kulvarlarda 33 gole ulaşarak kariyer rekorunu kırdı. 2 gol daha atarsa sarı kırmızılıların efsanelerinden Jardel'i geride bırakacak olan Osimhen'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken yıldız futbolcu için Galatasaray'ın planı ortaya çıktı.
pLP-61aQ0EKYvY5GRlDn0Q.jpg

Yönetim için 1 numaralı öncelik, Victor Osimhen’in bonservisini almak. Sarı-Kırmzılılar, bu operasyon için iki yönlü bir çalışma yürütüp, yoğun mesai harcıyor.
2RXS4kAIMUiWYtQlbUR-pw.jpg

Fanatik'te yer alan habere göre; İlk olarak, 75 milyon euroluk bonservis için kaynak bulunması. Yönetim, hem sponsor anlaşmaları hem de kendi imkanlarıyla transferin maddi ayağını büyük ölçüde halletti. Şimdi sıra, Osimhen’in kalma kararı vermesine geldi.
cDVjO3a7XEW4uTphVtEZwg.jpg

Yönetim, ligde mutlu sona ulaşılması halinde şampiyonluk kutlamalarının merkezine Nijeryalı forveti koymayı da planlıyor.
j_gUfwX_Y0SxMfc4NNjyrA.jpg

Dünyaca ünlü yıldızın adı Barcelona, Chelsea, Manchester United ve Juventus gibi devlerle anılıyor. Osimhen, kararını sezon sonunda vereceğini açıklamıştı.
LUyJOHEcCUKLaykCDn_L_Q.jpg

Osimhen, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:"Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Her maçın final olduğunu biliyorduk. İki üç gol atıp maçı bitirmek önemli ama daha fazlasını istemek gerekiyor.
At-1Wogs90qEtwkxle3rbQ.jpg

"Bu galibiyet 5. yıldız yolunda çok önemliydi. Rekorumu kırmak önemli. Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde oynuyorum, Türkiye’nin en büyük kulübü. Hayat boyu hatırlayacağım bir sezon oluyor benim için. Önemli olan Osimhen değil Galatasaray."

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt