Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Hasan Arat'a yumruk atan Tevfik Yamantürk: İstifayı gerektirecek bir şey yapmadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 49 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Hasan Arat'a yumruk atan Tevfik Yamantürk: İstifayı gerektirecek bir şey yapmadım
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
17,180
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Hasan Arat'a yumruk atan Tevfik Yamantürk: İstifayı gerektirecek bir şey yapmadım

Beşiktaş Divan Kurulu'nda eski başkan Hasan Arat'a yumruk atan divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk, istifa taleplerine yanıt verdi. Yamantürk, "Asla istifa etmeyeceğim. İstifayı gerektirecek bir şey yapmadım." ifadelerini kullandı.

L_I9E2gI50W_OI5nWLdLjw.jpg

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda, divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk, eski başkan Hasan Arat'a yumruk atmasının ardından konuştu. Hasan Arat’a yumruklu saldırı (Tıkla izle)
c3dH684Bo0mKuawACB02FA.jpg

TV 100'e açıklamalarda bulunan Yamantürk, "İhraç edilmeyi beklemiyorum. İhraç edilmem için bir şey yapmadım." dedi.
u2jUXA7OKUybBzYe7mchIQ.jpg

"Görev süremin bitmesine 6 ay kaldı." diyen Yamantürk, "Aday olmayacağım. 15 Eylül'e kadar görevimin başındayım. Asla istifa etmeyeceğim. İstifayı gerektirecek bir şey yapmadım." ifadelerini kullandı.
9iyX4lqykUeTLaHo4V4IGg.jpg

Yamantürk sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş'ın hakkını koruduğum için istifa edeceksem, Beşiktaş'ın hakkını savunacak kimse kalmaz. Ben 100 milyon euronun hesabını soruyorum. Hasan Arat bunun hesabını vermeli ve kulüpten ihraç edilmelidir."
BW9b1gA6qUqaSW_pti6UTg.jpg

Kulüp tarafından yapılan açıklamada yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldığı duyurulmuştu.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt